alarmtechnika zrt dsc, neo, commax, dahua

Termékeink

DSC Riasztó rendszerek

A DSC (Digital Security Controls) világvezető név az eletkronikus biztonsági rendszerek között. A cég maga 1979-ben alakult Kanadában, fennállása óta innovációk sorait honosította meg az iparágban. Nekik köszönhetjük a ma már általánossá vált kis méretű kezelő billentyűzeteket, a mikroprocesszor-alapú riasztópaneleket, valamit az egyszerű és egyértelmű használatot.

Az AlarmTechnika Zrt. több mint húsz éve foglalkozik a DSC Ltd. termékeinek forgalmazásával.


DSC NEO Riasztó rendszerek

Külföldön már nagy sikerrel debütált és óriási népszerűségnek örvend a DSC új, Power Neo termékcsaládja. Az új, hibrid technológia a vezetékes rendszerek rugalmasságát és a vezeték nélküli rendszerek egyszerűségét ötvözi és technológiai újításaival az iparág egyik leginnovatívabb szereplőjévé emeli az új DSC termékcsaládot.

A NEO egyik nagy vívmánya a 2-utas, a központ és az eszközök között oda-vissza folyó kommunikáció, mely nagyfokú biztonságot jelent a végfelhasználóknak, a szakembereknek pedig profi és költséghatékony telepítést, utókövetést biztosít.

Infografika letöltése


Dahua kamerák

Dahua Technology jelenleg Kína második legnagyobb videó megfigyelő rendszereket gyártó cége, mely mára olyan globális szállítóvá vált, hogy termékei az összesen kontinensen, Európát is beleértve elérhetők. Világviszonylatban is jelentős szerepet játszik, a Top Security 50 cégek listáján a 9.-edik hellyel büszkélkedhet. A meglehetősen széles skálát átfogó kínálatban, analóg és IP termékek (kamerák, videó rögzítők és szoftverek, stb.) egyaránt megtalálhatók.

Magyarországon elsősorban a „Budget” azaz nagyon jó ár-értékű kameráiról, NVR (hálózati rögzítő) megoldásairól ismert és kedvelt. Tesztjeink és tapasztalatunk szerint ezek az eszközök elfogadható kompromisszumokat jelentenek az alacsonyabb költségvetésű, kisebb (4-32 kamerás) videó rendszerek kialakítására így bátran ajánljuk kisebb vállalkozások vagy akár magánszemélyek figyelmébe is.


Commax Kaputelefon rendszerek

A Commax vállalat 1968. április 1-én kezdte meg működését. A Commax termékek fejlesztésének alapja, hogy az emberi kommunikációt a mindennapi életben biztonságosabbá, kényelmesebbé tegye. Eleinte egyszerű audió kaputelefonokat gyártottak. Az új igényeknek megfelelően a Commax vállalat a kaputelefont otthonirányítási rendszerré fejlesztette, és otthonunk díszévé változtatta ezt az egyszerű terméket.

Az eszközök teljes választékát az elegáns forma és kifinomult stílus jellemzi, így a Commax termékei igényes megjelenésükkel és tartós- ságukkal a prémiumkategóriába tartoznak. A berendezéseket funkcionális, könnyen kezelhető felület jellemzi.

Exportját megnövelve 3 földrész több mint 100 országába juttatja el kommunikációs eszközeit és így vált a világ vezető otthonirányítási rendszereket gyártó és forgalmazó vállalatává.


Cofem tűzjelző rendszerek

A spanyol gyártó pályafutása 1973-ban kezdődött, amikor tűzoltó felszerelések-kel jelent meg a piacon. 1982-ben alakult meg a gyártón belül az eletronikus érzékelők fejlesztéséért felelős részleg, mely azóta is a piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva az érzékelőket és központokat. Manapság elismert helyen áll a vezető tűzjelzőgyártók körében egyszerre kínálva érzékelő-, jelző-, oltásvezérlő és tűzoltó berendezéseket, eszközöket.

A Cofem háromféle címezhető tűzjelző központcsaládot tart a kínálatában, ezek a CompactLyon, a Zafir és a Lyon központok. Az első kettő rendelhető 1, illetve 2 hurokkal, míg a Lyon egy moduláris felépítésű központ, mely 1-20 hurkos kiépítésben rendelhető. A központok menürendszere, kezelésük, és működési algoritmusaik megegyeznek, így nem kell többféle központot megtanulnia sem a telepítőknek, sem a felhasználóknak.

Teljes cikk a DSC hungária oldalán


Atsumi infrasorompók

1974-es megalakulása óta az Japán Atsumi Electric Co.,Ltd hazájában vezető biztonságtechnikai eszközök gyártásában. Termékpalettájuk nagyon széles, CCTV eszközök, betörésjelzők, beléptető rendszerekkel foglalkoznak.

A nemzetközi kereskedelemben a jó minőségű, precíz kültéri védelmi eszközeikről ismertek. Kültéri infravörös mozgásérzékelőik, és infrasorompóik az egyik legmegbízhatóbbak ma a piacon.